Розробка соціальних
брендів та проектів
O2 - Social Brand Building Solutions O2 - Integrated Marketing Communications O2 - Internet Marketing O2 - Direct Marketing

Компанія «Данон» здобула перемогу як «Кращий соціальний проект України»



Враховуючи, що головна мета Групи соціального бізнесу О2 – створення та реалізація соціальних проектів, які впливають на моделі поведінки людей і суспільства, компанія активно підтримує проекти, спрямовані на поліпшення і доступність якісних продуктів і послуг для соціуму. Українське рейтингове агентство, як соціально відповідальна компанія, ініціювало даний проект як пілотний для того, щоб надалі зробити його глобальним. «Проект "Кефірний світ: споживацький вибір"спрямовано на формування нових критеріїв сегментації ринку FMCG сучасним усвідомленим споживачем. Його результати необхідні для бізнесу і для суспільства як майбутня раціональна взаємодія, взаємозв'язок і взаємозалежність», – підкреслила директор Українського рейтингового агентства Тетяна Примак.

За результатами дослідження, 31 жовтня, відбулася церемонія нагородження торгових марок кефіру, які перемогли у Рейтингу. В церемонії взяли участь представники Групи соціального бізнесу О2 Дар'я Полудьонна та Оксана Чорновіл, директор Українського рейтингового агентства Тетяна Примак і Президент Центру взаємодії бізнесу і суспільства Ростислав Курінько.

Серед великої кількості компаній, які брали участь у проекті, в номінації «Кращий соціальний проект» перемогу здобула компанія «Данон» за «Кубок Націй Данон». Група соціального бізнесу О2 надала компанії можливість опублікувати інформацію про даний проект в Офіційному каталозі Форуму.

Група соціального бізнесу О2 і Центр взаємодії бізнесу та суспільства вдячні всім учасникам за реалізацію соціальних проектів і програм в Україні. Всі проекти є цінним внеском у розвиток нашого суспільства. Ми високо цінуємо спільну роботу з вами і прагнемо до реалізації нових інноваційних соціальних проектів і програм. Не менш важливим для нас є пошук нових компаній, які зможуть гідно представити свій проект на Форумі "Найкращі соціальні проекти України"», – зазначила координатор проектів Групи соціального бізнесу О2 Дар'я Полудьонна.

Довідка. За ініціативи Групи соціального бізнесу О2 у квітні 2013 року було проведено перший Національний Форум «Найкращі соціальні проекти України». Це перша перспективна інформаційна платформа для визначення та заохочення кращих соціальних проектів і практик, які реалізуються державними підприємствами, бізнес-структурами та громадськими організаціями. Підтримати розвиток партнерства, налагодження конструктивного діалогу в площині «влада – бізнес – наука – освіта – суспільство» для вирішення основних проблем соціальної сфери України і забезпечити просування проектів соціально орієнтованих компаній, популяризацію їхнього досвіду і досягнень – головні цілі Форуму. Нагадаємо, проведення Форуму в 2014 році орієнтовно заплановано на березень-квітень.

Прес центр