Розробка соціальних
брендів та проектів
O2 - Social Brand Building Solutions O2 - Integrated Marketing Communications O2 - Internet Marketing O2 - Direct Marketing

Національна стратегія соціальної відповідальності бізнесу в Україні

Навесні 2013 року компанія соціального маркетингу О2 виступила Організатором Форуму «Найкращі соціальні проекти України», який успішно пройшов у Києві в «Українському домі». 43 організації різних форм власності представили  на заході свої соціальні проекти. 51 проект увійшов до каталогу «Найкращі соціальні проекти України». Всім учасникам та відвідувачам заходу було також презентовано проект Національної декларації соціальної відповідальності. Кожна компанія чи організація, яка підтримує запровадження сучасних практик взаємодії у площині «влада-бізнес-суспільство», підвищення стандартів соціального розвитку, захисту навколишнього середовища і фундаментальних прав людини мала змогу стати підписантом Національної декларації соціальної відповідальності. Так, Декларацію підтримали 39 організацій.

На сьогодні, ми вже можемо сказати, що ті кроки по налагодженню конструктивного діалогу між владою, бізнесом та громадськими організаціями, які були зроблені навесні 2013 року  мають своє ефективне продовження. Після видання Указу Президента України № 342/2013 від 25.06.2013 "Про План заходів щодо реалізації у 2013 році Стратегії державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні" при Координаційній раді з питань розвитку громадянського суспільства було створено робочу групу, яка  має на меті доопрацювати проект Національної стратегії соціальної відповідальності бізнесу в Україні. До складу робочої групи увійшли провідні вчені, експерти з КСВ та сталого розвитку, представники бізнесу, державних інституцій та громадських організацій.

Їх спільна праця  має всі шанси на те, що цей документ буде розроблений та затверджений вже до кінця року, що безумовно вплине на перехід  України до сталого розвитку, економічної та соціальної інтеграції до європейського і світового співтовариства. 
  
Прес центр