Розробка соціальних
брендів та проектів
O2 - Social Brand Building Solutions O2 - Integrated Marketing Communications O2 - Internet Marketing O2 - Direct Marketing

Skoll World Forum on Social Enterpreneurship

13 квітня розпочав роботу 13 Міжнародний Форум Сколла Skoll World Forum on Social Enterpreneurship, який є найвпливовішим майданчиком соціального підприємництва в світі. Кожного року майже 1000 лідерів з усього світу збираються в Оксварді Saïd Business School щоб обмінятися ідеями та посилити вплив соціальних підприємств: серед них Майкл Портер (Michael E. Porter) та Міхаель Грін (Michael Green) Social Progress Imperative, Дарен Волкер (Darren Walker) Ford Foundation,  Марсела Манубенс (Marcela Manubens) Unilever, Наталія Агапітова (Natalia Agapitova) World Bank Group.


Сьогодні відбудеться нагородження цьогорічних переможців - соціальних підприємців, які отримають 1,25M доларів та підтримку найвпливовішого центру венчурної філантропії світу.

Невипадково, лейтмотивом премії 2016 є запобігання порушенням прав людини, боротьба з бідністю та новітні рішення у сфері охорони здоров’я.

NAMATI - мережа центрів адвокації прав людини, визнання громадянства, землеволодіння, а також доступу до якісного медичного обслуговування. (Дізнайтесь більше https://namati.org/ )

VIDEREпросуває інноваційну технологію документації та оприлюднення фактів порушення прав людини за допомогою мобільних пристроїв. Члени мережі VIDERE співпрацюють більш ніж зі 100 мас медіа  щоб доносити вражаючі факти про порушення до вух та очей посадовців та лідерів, які можуть вплинути на розв’язання проблеми. (Досліджуйте http://www.videreonline.org/)

BREAKTHROUGH GENERATION – організація пропонує комплексну програму дій по боротьбі з насиллям над  жінок. Освітня програма організації фокусує увагу на просвіті чоловіків починаючі з початкової школи, фокусує увагу на роботі з поліцією, урядовцями, вчителями та медичними працівниками, які знаходяться у першій  лінії впливу по запобіганню майбутніх насильств по відношенню до жінок та дівчат. (Дізнайтесь більше:  http://us.breakthrough.tv/)

LIVING GOODS – мережеве соціальне підприємство, яке  за допомогою прямого маркетингу, дистанційного навчання чиновників запобігають дитячої смертності та розвивають жіноче соціальне підприємництво в найбідніших сільських районах Африки та Південно-Східної Азії. (Дізнайтесь більше:  https://livinggoods.org

EQUAL JUSTICE INITIATIVE (EJI) - просувають реформи в системі кримінального правосуддя контексті історії расової нерівності в Америці. (Досліджуйте http://www.eji.org/)

Прес центр